Onsdag d. 22. november 2023 kl. 10.00 – 12.00

Det tværkulturelle kirkelige landskab

Krista Rosenlund Bellows
Landsleder, Indre Missions Tværkulturelle Arbejde, Videbæk

Indvandrerne til dansk kirkeliv siden 1970’erne har skabt stor kirkelig mangfoldighed. Indvandrere er en gave og en opgave til kirkelivet. Foredraget beskriver situationen og de arbejdsindsatser, der er vokset frem.

 

Onsdag d. 29. november 2023 kl. 10.00 – 12.00

Indvandrerpræst på Vesterbro

Niels Nymann Eriksen
Præst, Vesterbro

Niels Nymann Eriksen fortæller om mødet med migranter og flygtninge på Vesterbro. Som kirke har vi en missionsopgave, men har også en diakonal opgave i forhold til vore nye medborgere. Niels har været indvandrerpræst i 18 år og har også være med til at udvikle nationale initiativer for Folkekirkens møde med migranter.

Onsdag d. 6. december 2023 kl. 10.00 – 12.00

Tyrkerne, hvem er de og hvordan møde dem med et vidnesbyrd om Jesus?

Anker Birk Nielsen
”Godt nyt til tyrkere i Danmark”, Ishøj

Uanset om vi kender meget eller lidt til vores historie, så er vi formet af den. Det samme gælder tyrkerne. For at kunne formidle et vidnesbyrd om Jesus til tyrkere er det vigtigt at vide, hvem de er og det kan historien fortælle os noget om.

Onsdag d. 13. december 2023 kl. 10.00 – 12.00

Når hele verden kommer til os – IKC

Anna-Kathrine Thunbo Pedersen
Leder af IKC
Majken Rokni
Tværkulturel medarbejder

I mere end 30 år har Bethesda lagt rammer til Internationalt Kristent Center. IKC er en del af IMs Tværkulturelle arbejde og tilbyder dansk- og engelskundervisning til folk fra hele verden, som er havnet i København.

Vores mål er at skabe et åbent fællesskab i en kristen atmosfære, hvor eleverne kan føle sig velkomne uanset baggrund.

Vi vil dele erfaringer med at være i missional diakoni her på vores sted. Hvad betyder det og hvordan gør vi? Få indblik i en spændende hverdag med kulturmøder og livshistorier. Få smagsprøver på sprogundervisning og hjælp til at slå rod i ny jord.