bethesda tegningVelkommen til Bethesda
Hvis du allerede har klikket lidt rundt på hjemmesiden har du sikkert fået en ide om at der mange aktiviteter der har sit hjemsted i Bethesda. Mange af aktiviterne der sker i Bethesda er aktiviteter der er målrettet folk fra hele Storkøbenhavn, men der er også mere lokale aktiviteter der er rettet mod det mere centrale København, og det er dem som du kan finde informationer om på denne del af hjemmesiden.

Bestyrelsen for Indre Mission i Bethesda (BIMB) er overordnet ansvarlig for de lokale aktiviteter i Bethesda, og har 3 hovedopgaver: Have øje for fremtiden, udvikling af ledere og have føling med arbejdet i Bethesda. Det betyder b.la. at hvis du har fået øje på et område, hvor der kan gøres noget mere eller noget andet, kan du tage kontakt til BIMB og så kan vi tage en snak om hvordan det kan føres ud i livet.

Fra 2018 er to af Bethesdas mødefællesskaber. Bethesdas Unge holder en pause, til der er nogle nye der vil starte det op igen. Ligeledes er Eftermiddagsbibelkredsen stoppet.

Du er altid velkommen til at kontakte Bethesda og Bestyrelsen for Indre Mission hvis du vil være med til at starte noget nyt op, eller hører om mulighederne for at deltage i noget af det eksisterende arbejde.

Formand:
Jan Friberg
jan@friberg.dk
tlf.: 2972 7471