Kulturnatten i Bethesda

Det kreative hjørne
Der er gang i det kreative hjørne

Efteråret trænger sig på og efterårsferien står for døren. Det betyder traditionen tro også at der er Kulturnat i København. Igen i år bød Indre Mission og Københavnerkirken velkommen i Bethesda. Hele aftenen var der aktiviteter for alle i hele huset og mange havde lagt vejen forbi denne aften.

For børnene var der skattejagt, dukketeater og trylleri, man kunne være kreativ og lavet et bogmærke, bage en pandekage og få en kop kaffe i stueetagen. Her holdt Anders Enevoldsen også et “Stand-up”-oplæg om at ligge ned, hvor han fortalte om at have en psykisk sydom.

I kælderen var der som hver fredag åbent i Café Dammen (Fredag kl. 18-22), men i dagens anledning indbød Internationalt Kristent Center (IKC) til at smage på verden og fortælle om deres arbejde med flygtninge og indvandrer.

Københavnerkirken var værter i festsalen øverst i Bethesda. Udover at præsentere sig selv havde de inviteret til en debat mellem Anders Stjernholm og Manuel Vigilius med overskriften: Hvorfor man skal/ikke skal tro på en Gud?
Debatten er optaget og kan hørers på Københavnerkirkens hjemmeside.
Københavnerkirken inviteres også til en moderne mini-gudstjeneste.

Aftenen blev rundet af med aftensang og sen suppe.

Hele huset summede af liv hele aftenen, hvor mange var inde og se hvad Bethesda og Københavnerkirken er. Nedenfor kan du se lidt billeder fra aftenen.

DR som sendte direkte radio fra Kulturnatten, var også forbi Bethesda og lavede to indslag. Et interview med Kai Lund og et med Anders Stjernholm. Hør dem ved at klikke på navnene.

Foto: Anders Chr. Enevoldsen