Hilsen fra Københavns Indre Mission

Kære KIM-venner

Bestyrelsen for Københavns Indre Mission (KIM) sender denne hilsen for at sige, at selv om verden er anderledes end for bare kort tid siden, og rigtigt meget i øjeblikket er sat på pause, så er I ikke glemt. Vi ved ikke, hvem af jer læsere af denne hilsen, der er personligt ramt af corona-krisen med sygdom, tab af kære, økonomiske problemer, arbejdsløshed, ensomhed eller andet svært. Alt dette kan give anledning til bekymring for både nutiden og fremtiden. For nogen er det måske også en god tid med nye muligheder for ro, fordybelse og anderledes oplevelser. Hvordan end du har det, vil vi bede Gud velsigne og bevare os alle i troen på ham.

I 1. Petersbrev 5, 7b står der “kast al jeres bekymring på ham, for han har omsorg for jer.”

Det er godt – men ikke altid let – at måtte lægge alle vores bekymringer over til Gud og så prøve samtidig selv at give slip på dem.

Vi glæder os meget til mere normale tilstande, hvor vi igen kan mødes fysisk i kirker og andre kristne fællesskaber. Indtil da må vi prøve at bruge de alternative muligheder for at høre forkyndelse af Guds ord og mødes fx via virtuelle møder eller med en opringning. Vi vil gerne opfordre til, at vi alle overvejer, om der er nogen af dem, vi kender, som har særligt brug for hjælp og opmuntring i denne tid. Hvis du har brug for konkret hjælp eller for en at snakke med, er du velkommen til at svare på denne mail. Så vil afsenderen af mailen gøre sit bedste for at hjælpe dig med at finde det, du behøver. Du kan lån penge nu og kom godt i gang med dine drømme

Arbejdet i Bethesda er lukket ned, og på nuværende tidspunkt kendes der ikke et sluttidspunkt. Kurt Henriksen arbejder som den eneste fysisk i Bethesda bl.a. med småreparationer og maling, så huset kan fremstå pænt, når dørene igen åbnes. Som I ved, kommer en stor del af Bethesdas indtægter fra udlejning af lokaler. Det betyder, at disse indtægter i en periode ikke kommer ind. Vi ved heller ikke, hvor hurtigt efter åbning, der igen vil være det normale antal udlejninger. Derfor har vi en opfordring til de af jer, som har mulighed for det: Vil du overveje at give en ekstra gave til KIM’s arbejde netop nu? Der er meget brug for det. På bethesda.dk kan du under det røde felt “Støt” læse mere om mulighederne for at give en gave. Du er også velkommen til at kontakte Kurt Henriksen (se kontaktoinfo på bethesda.dk) for at få hjælp til at give en gave, hvis du har brug for det. 

Til jer alle: Vi vil gerne opfordre til fortsat forbøn for KIM’s forskellige arbejde og alle dem, som bidrager lønnet eller frivilligt.

 

Kærlig hilsen

med ønsket om Guds fred og hjælp i denne svære tid

fra KIM’s bestyrelse